Om oss

Solbolig AS er et agentfirma som samarbeider med eiendomsmeglere i Spania.

Solbolig AS er resultatet av en sammenslåing av to veletablerte selskaper i det norske markedet: Solvilla International AS (etablert 2001) og Euroland (etablert 2000).

Firmaet ledes av Knut Mangerud og Odd Erik Halvorsen som begge har erfaring med salg av bolig i utlandet til nordmenn fra henholdsvis 2000 og 2001.

Solbolig AS er agent i Spania for MASA International. MASA har solgt mer enn 34.000 boliger i løpet av 34 år. Selve salget foregår direkte mellom kjøper og de forskjellige utbyggere i de Spania. MASA har erfaring og ressurser til å hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen. Juridisk hjelp blir alltid gjennom i forbindelse med salgetr. Vi bruker en av de største lovfirmaene på Costa Blanca, Abaco. MASA er ISO 9001 sertifisert. Og belønnet med Award OPP Awards for Exellence i klassen Best Estate Agency in Europe 2014.

Vår oppgave er å tilby våre kunder boliger som passer for deres ønsker og behov. Våre samarbeidspartnere jobber sammen med seriøse utbyggere, som har vist at de leverer de prosjektene de markedsfører. Ved å ha mange leverandører kan vi tilby mange områder, forskjellige typer beliggenheter og ikke minst forskjellige prisområder.Fordelen for deg er at du kan velge det du ønsker.

MASA gir også en “laveste prisgaranti”, selv ikke direkte fra utbygger er det billigere å kjøpe.

Vi hjelper deg å analysere dine behov og viser deg forskjellige muligheter som kan passe til behovsspesifikasjonen og det prisnivået som gir den enkelte kunde mest mulig både på kort og lang sikt.

Spania: Vi har satset på områdene rund Alicante (Costa Blanca) foruten lenger sydover med Costa Calida (La Manga/Mar Menor).

I disse områdene har vi operert i mange år. Vi kan også til enhver tid tilby en rekke brukte boliger i forskjellige prisklasser.
Vi hjelper til med NIE-nummer, opprettelse av bankkonto og overtakelse av boligen.

Kontaktpersoner:

Odd Erik Halvorsen Telefon: 63 81 66 22 E-post: odd.erik@solbolig.no

Knut Mangerud Telefon: 906 27 023 E-post: knut@solbolig.no

Solbolig AS

www.solbolig.no